Δήλωση συμμετοχής για τον αγώνα "Στα χνάρια του Δευκαλίωνα"

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

Διαλέξτε μέγεθος για την δωρεάν αναμνηστική μπλούζα

ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Καταθέτετε το ποσό συμμετοχής των 20 ευρώ για τη διαδρομή των 25 χλμ ή των 10 ευρώ για τη διαδρομή των 10 χλμ, στην ALPHA BANK: 240 00 2002 002481 (ΙΒΑΝ: GR59 0140 2400 2400 0200 2002 481, BIC :CRBAGRAA) (ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΔΕΛΦΙΚΕΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ)

2. Αποστέλλετε την απόδειξη κατάθεσης στην οποία πρέπει απαραίτητα να φαίνεται το ονοματεπώνυμο σας, με fax στο 22650 83102, η στο email: deucalionrace@gmail.com σκανάροντας την απόδειξη κατάθεσης.

Εν όψει της συμμετοχής μου στην εκδήλωση αγώνων ορεινού τρεξίματος με τον διακριτικό τίτλο «Στα χνάρια του Δευκαλίωνα», που θα λάβουν χώρα στις 03/12/2017 στους Δελφούς, δηλώνω υπεύθυνα, με πλήρη γνώση των συνεπειών του Νόμου 1599/86, τα ακόλουθα:

1. Βρίσκομαι σε άριστη φυσική κατάσταση και έχω υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να συμμετάσχω με ασφάλεια στην παραπάνω δοκιμασία. Ειδικότερα, έχω υποβληθεί πρόσφατα σε τεστ κοπώσεως, καρδιολογικό έλεγχο κ.τ.λ.

2. Έχω επαρκή γνώση και εμπειρία από αγώνες βουνού και στις απαιτήσεις που θέτει ένας αγώνας σε ορεινό πεδίο.

3. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματός μου κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, απαλλασσόμενων πλήρως και ολοσχερώς των οργανωτών του αγωνίσματος, καθώς και οιουδήποτε βοηθά σε αυτή τη διοργάνωση, κριτών, εθελοντών, προσωπικού ασφάλειας και λοιπών, καθόσον αδυνατούν με όση επιμέλεια κι αν επιδείξουν, να με παρακολουθήσουν και να αποτρέψουν οποιοδήποτε ενδεχόμενο ατυχήματος καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

4. Δίνω την έγκριση μου στον οργανωτή να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες μου ή βίντεο από τον αγώνα ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή, χωρίς να έχω καμία οικονομική ή νομική απαίτηση.

5. Έλαβα γνώση όλων των κανονισμών τέλεσης του αγώνα τους οποίους και αποδέχομαι χωρίς καμία επιφύλαξη.

Επίσης, επιτρέπω στον οργανωτή να μου αποστέλλει μηνύματα sms ή ηλεκτρονικά μηνύματα e-mail για ενημερωτικούς σκοπούς.

Επικοινωνία

poster2016